Scrisoare de ameninţare şi către viceprimarul Alexa: „Tu şi neamul tău vei muri până la 17 iunie”

Scrisoare de amenintare pentru Catalin AlexaDeşi nu a fost implicat cu nimic în acţiunea de eutanasiere a câinilor comunitari şi viceprimarul Cătălin Alexa a primit ameninţări cu moartea. Acesta a primit recent o scrisoare anonimă în care este făcut criminal şi blestemat. Viceprimarul spune că nu îl sperie astfel de ameninţări şi că îşi vede, în continuare, de treabă la Primărie.

Iată conţinutul acesteia: „Virgil Cătălin Alexa-criminal blestemat. Pentru odioasele tale crime împotriva sărmanelor animale ai fost blestemat la sfântul mormânt şi la Sfântul Ilarion de şapte preoţi şi de călugăriţe. Tu şi neamul tău vei muri până la 17 iunie. Amin„, se precizează în scrisoare.

Săptămâna trecută, viceprimarul Florin Ghiorghiţă a primit în aceeaşi zi trei scrisori în care era ameninţat cu moartea, toate din judeţe diferite. Acesta a depus sesizare la Poliţia municipiului Botoşani, însă plângerea nu a putut fi îndreptată asupra vreunei persoane, întrucât semnatarii sunt anonimi.

One thought on “Scrisoare de ameninţare şi către viceprimarul Alexa: „Tu şi neamul tău vei muri până la 17 iunie”

  1. Catre anonimul care a scris scrisoarea de amenintare cu moartea si blestem lui dl.viceprimar Catalin Alexa.,,Mai esti un prost,un bou,un magar care nu are respect,tu nu stii ca el nu a fost prezent la primarie cand s-a intamplat masacrul cainilor si nici nu a dat aprobare fara voia lui ci era acasa in cartier unde stateam eu ,ca am vazut prezenta lui ca martor.Si vreau sava mai spun ceva,omule ca ai facut cea mai mare gresala din viata ta sa-l acuzi si sa-l blestemi pe nedrept fara sa aveti nici o dovada!Si -ai mai facut cea mai grava gresala de moarte,daca ai facut blestemul la Sfantul mormant ale cui?si la Santul ILARION facut de sapte preoti si de calugarite?Asa ceva nu se poate face ?Stii de ce?Bunul Dumnezeu a spus asa ca niciodata sa nu-ti doresti moartea nimanui si nici dusmanului,dar daca ai facut asta blestemul se va intoarce de 100 ori mai puternic si se va napusti asupra ta si a familiei tale impreuna cu tot neamul pana la ultima generatie cu accidente si bolii mortale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *