Peste 20 de tineri care se aflau printre beneficiarii celor 96 de locuinţe ANL au fost scoşi de pe liste

locuinte anlŞi asta pentru că o parte fie şi-au achiziţionat între timp locuinţe, alţii care se aflau pe liste sunt în străinătate. Cei mai ghinionişti au fost cei care au împlinit 36 de ani în luna aprilie sau chiar mai şi care au fost scoşi, de asemenea, de pe liste. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, dată fiind această situaţie, lista a ajuns aproape de numărul 140. Beneficiarii locuinţelor ANL trebuie să îndeplinească cumulativ trei condiţii obligatorii: să aibă loc de muncă, să nu-şi fi cumpărat casă între timp şi să nu depăşească vârsta de 36 de ani la data primirii repartiţiei.

Sunt vreo trei dintre beneficiari care au venit la mine şi care au spus că şi-au cumpărat aparatament Sunt mulţi care nu mai au loc de muncă. Sunt care au depăşit vârsta în luna mai, de exemplu. Au fost chemaţi şi scoşi de pe listă. Sunt unii care împlinesc vârsta în iunie şi vedem când dăm repartiţiile. Sunt mulţi care au plecat în străinătate şi vreo trei care nu mai vor locuinţe ANL. Nu şi-au cumpărat altele, dar nu mai vor, chiar dacă îndeplineau condiţiile”, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Consilierii locali vor aproba în şedinţa din 26 mai lista cu locuinţele care vor fi repartizate beneficiarilor, respectiv apartament sau garsonieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *