Apa reluată în toate cartierele municipiului Botoşani

Societatea Nova Apaserv a reluat, duminică după-amiază, furnizarea apei reci în toate cartierele municipiului Botoşani. Deşi iniţial apa ar fi trebuit să ajungă la toate robinetele sâmbătă după-amiază, serviciile au intrat în normal cu 24 de ore întârziere.

Cele mai mari probleme în alimentarea cu apă au fost înregistrate în zonele centrale ale Botoşaniului şi la etajele superioare ale blocurilor, unde apa fie nu a ajuns, fie a avut o presiune foarte scăzută. Şi asta în condiţiile în care, în alte zone ale municipiului, dar şi în Dorohoi reluarea furnizării apei s-a produs încă de sâmbătă dimineaţă.

Nova Apaserv a oprit livrarea apei în anumite zone încă de joi seară. Măsura a fost luată după ce firma Passavant Roediger, contractorul care execută în cadrul programului ISPA reabilitarea stațiilor de tratare Bucecea și Cătămărăști, a solicitat oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani, în vederea efectuării unor lucrări în cadrul celor două stații

One thought on “Apa reluată în toate cartierele municipiului Botoşani

  1. HELLO!!!! NISTE SCUZE,CEVA????? SAU NU VA COBORATI VOI PANA ACOLO !!!!! CE DACA VA PLATIM SI NU PRIMIM SERVICII BUNE???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *