Magistrații Curții de Apel din Suceava au dispus, în această săptămână, prelungirea sechestrului asiguratoriu pe casa fostului președinte al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, care este judecat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență. Locuința acestuia de pe strada Pajistei din municipiul Botoșani are sechestru instituit pe 25 martie 2016 de către procurorii din Suceava ai Direcției Naționale Anticorupției, pe motiv că aceasta ar fi fost construită în urma comiterii unor infracțiuni de corupție.
Casa figurează pe numele socrului lui Florin Țurcanu, Aristomel Anușcă. Ea are demisol și parter și o suprafață totală de 240,5 metri pătrați
Solutia pe scurt:
În temeiul art. 250/2 Cod procedură penală cu trimitere la art.250/1 alin.1 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii asigurătorii instituită de D.N.A. – Serviciul Teritorial Suceava prin Ordonanţa nr.7/P/2016 din data de 25.03.2016 asupra unei case de locuit D+P, în suprafață totală de 240,5 metri pătrați, cu o suprafață utilă de 202,06 metri pătrați și împrejmuire de 272,3 metri liniari – gard (amplasată în municipiul Boto?ani, strada Aleea Pajiștei nr. 13, județul Botoșani, pe terenul cu nr. cadastral 63038\carte funciară 63038 – intravilan 2.023 m.p. şi cu nr. cadastral 63039\carte funciară 63039 – intravilan 22 m.p.), aflată în proprietatea inculpatului Anușca Aristomel, măsură pe care o menţine. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată azi 31.05.2022, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 405 alin. 1 teza finală Cod procedură penală.
FOTO Directorul DSVSA, Mihai Țurcanu, ridicat de procurorii DNA
Un fost colonel de la ISU a devenit preşedinte de partid. Va conduce filiala din Botoşani
Cei care au dat aceste spagi de ce nu sunt pedepsiti. Au fost incurajati sa continue sistemul lor de corupere step-by-step. Au foarte multe lucrari cu fonduri europene si guvernamentale realizate cu calitate slaba. Se lauda peste tot ca au si alti clienti pe care ii ameninta cu denunturi ca au fost prinsi de nas si ulterior nu se supun.
Circ ieftin pe bani mulți, adică procurori iau 7-8.000 euro pe lună pentru ai scăpa….baciul așteaptă alegerile….si….se uită…..
Statul cel mai corupt, justiție,avocați intermediari de spagi la complexele de judecată ,poiticienii spătarul un stat de rahat , cetățeanul batjocorit …