Panică în rândul botoşănenilor de la două dispozitive pentru alungarea ciorilor

Două dispozitive achiziţionate de municipalitate pentru alungarea ciorilor a iscat panică în rândul unor botoşăneni. Aceştia au apelat la 112 şi au reclamat că se trag focuri de armă în parcul „Mihai Eminescu”. Reprezentanţii Serviciului Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement roagă pe botoşăneni să se liniştească şi să nu mai sune la serviciul unic de urgenţă din acest motiv şi spun că acele zgomote vin de la dispozitivele pentru alungarea ciorilor.

Serviciul din subordinea Primăriei a achiziţionat recent două astfel de dispozite care, într-o primă etapă, au fost montate în Parcul „Mihai Eminescu” şi în zona Stadion.

Zgomotul este într-adevăr puternic, pentru că de la Stadion, de exemplu, se aude şi în zona IRE, dar nu trage nimeni focuri de armă. Botoşănenii au început să reclame la 112 că se trage cu arme, însă am apelat la această modalitate cumpărând cele două dispozitive, pentru a scăpa de ciorile din oraş. Aceste dispozitive nu fac nimic. Produc doar nişte zgomote la anumite intervale de timp„, a spus Eugen Ţurcanu, directorul Serviciului Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement.

Pe cele două aparate municipalitatea a plătit 5.200 lei. Ele vor fi montate prin rotaţie în diferite zone din oraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *