Comasarea spitalelor, respinsă de Consiliul Judeţean

consilieri votind in CJ BotosaniConsilierii judeţeni au respins, marţi, proiectul de hotărâre privind comasarea spitalelor. Aleşii PSD şi PNL au votat împotriva trecerii tuturor spitalelor în subordinea Spitalului Judeţean Mavromati. Proiectul prevedea ca atât Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, Spitalul de Copii, dar şi Spitalul TBC şi cel de la Săveni să fie preluate de Spitalul Judeţean.

Consilierii judeţeni au votat doar transferul Spitalului orăşenesc Săveni în subordinea Consiliului Judeţean, acesta urmând să funcţioneze ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean.

Decizia consilierilor judeţeni l-a nemulţumit pe preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.

Votul majoritar, care a fost exprimat de consilierii PSD, PNL şi PRM a semnat că au pus mai presus interesele personale, interesele pentru menţinerea pe funcţii, călcând în picioare interesele cetăţenilor, de a dispune, în judeţ la ei, de un spital judeţean cu un coeficient de calificare şi finanţare superior„, a precizat Ţâbuleac.

4 thoughts on “Comasarea spitalelor, respinsă de Consiliul Judeţean

  1. Oare de ce trebuie sa desfiintam spitale,numai sa-i facem pe plac ungurului Czeke ? Care stat din Uniunea Europeana a desfiintat macar o sectie de spital ?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ,,Tovarăşii” ăştia care papă indemnizatie de consilieri aiurea,au votat fără noimă!au votat spre răul cetăţenilor,ei probabil având resurse materiale să se trateze în străinătate.O să câştige USL+ul când o să zboare porcul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *