Comasarea spitalelor din judeţ va fi respinsă, astăzi, de consilierii judeţeni

consilierii PSD din Consiliul Judetean Botosani
consilierii PSD din Consiliul Judetean Botosani

Proiectul de hotărâre privind comasarea spitalelor din judeţul Botoşani va fi rediscutat, marţi, de consilierii judeţeni, care au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară. După ce joi consilierii PSD şi PNL au respins iniţiativa de trecere a  Spitalului Săveni şi a Spitalului de Pneumoftiziologie Botoşani la Consiliul Judeţean, dar şi reunirea într-un singur spital a Spitalului Judeţean Mavromati, Maternităţii şi Spitalului de Copii, propunerea va fi rediscutată.

Surse din PSD susţin că nici de această dată proiectul nu va fi susţinut, iar consilierii social-democraţi şi liberali vor vota împotrivă.

Referitor la comasare, opţiunea social-liberală este împotrivă. Noi nu agreem crearea unei singure unităţi spitaliceşti la nivel de judeţul Botoşani. Un astfel de spital ar trebui să aibă un manager foarte bun, care să nu fie politizat. În acelaşi timp, sunt anumiţi manageri de spitale care au mai multă performanţă managerială decât actualul manager al Spitalului Judeţean„, au declarat surse din PSD.

One thought on “Comasarea spitalelor din judeţ va fi respinsă, astăzi, de consilierii judeţeni

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Trecerea la Spitalul judetean a spitalelor mici este in favoarea sau detrimentul autoritatilor publice locale?Autoritatile locale pot sustine financiar un spital?sunt convins ca NU!Scopul sustinerii aberante a existentei unui spital mic, muribund,fara medici,fara aparatura medicala moderna,prin creearea unor posturi pro-forma pe hartie doar pentru a pacali actul medical si a se opune reformei imperioase,are doar iz electoral!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *