Încă o retragere din cursa din PSD pentru Primăria Botoşani

Ioan Branzei
Ioan Branzei

Fostul director al societăţii Drumuri şi Poduri şi consilier local Ioan Brânzei s-a retras din cursa pentru desemnarea candidaţilor PSD la Primăria municipiului Botoşani. El este cel de-al doilea competitor care a renunţat la bătălia pentru Primărie, după ce în urmă cu o săptămână deputatul Costică Macaleţi a făcut acelaşi lucru.

În aceste condiţii, candidatul PSD pentru Primăria Botoşani se va alege între economistul Ovidiu Portariuc, medicul Gabriel Oprişanu şi juristul Răzvan Rotaru. Aceştia vor fi incluşi, începând din această săptămână, într-un sondaj de opinie, care urmează a fi realizat până cel târziu pe 11 mai. Cel care va avea cea mai mare popularitate şi cotă de încredere, alături de senatorul Gheorghe Marcu, singur candidat din aprtea PSD la Consiliul Judeţean, vor fi propuşi conducerii centrale a partidului pentru validarea candidaturii.

Ulterior, aceştia vor participa la un nou sondaj, în care vor fi incluşi şi candidaţii Partidului Naţional Liberal, respectiv Gheorghe Sorescu la Primăria Botoşani şi Florin Ţurcanu la Consiliul Judeţean.

One thought on “Încă o retragere din cursa din PSD pentru Primăria Botoşani

  1. Pun pariu de pe acum ca doctorul Oprisanu va iesi pe ultimul loc pentru ca el este un pierzator din nastere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *