Crin Antonescu despre rezultatele obtinute de PNL Botosani la alegerile partiale din Rachiti si Corni: Ma nemultumeste, dar nu ma ingrijoreaza

Crin Antonescu la Popauti
Crin Antonescu la Popauti

Presedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat nemultumit de rezultatele ultimelor alegeri partiale care au avut loc in doua dintre comunele judetului Botosani, insa a tinut sa precizeze ca nu-l ingrijoreaza acest lucru. El spune ca atunci cind sunt alegeri partiale, cei de la putere concentreaza in mod privilegiat resurse la alegerile respective.

Nu ma ingrijoreaza, pentru ca nu se pot extrapola rezultate din localitati mai mici, deci cum sunt comunele, pe o evaluare politica la nivelul intregii tari. Stim foarte bine ca in localitati din ce in ce mai mici rolul persoanei este din ce in ce mai mare si mai stim, si vedem, daca nu stim, ca atita vreme cat sunt alegeri partiale, cei de la putere, cei din PDL, concentreaza resurse in mod privilegiat in alegerile respective. Am avut acest exemplu in alegeri din judetul Hunedoara, inclusiv in cele parlamentare. Colegiu din Hunedoara pe care noi l-am castigat pina la urma, dar cu mare greutate pentru ca acolo s-au prezentat domnul Falca de la Arad, domnul Igas de la Bucuresti, alti domni, doamne, cu camioane, cu camionete, cu carute, cu porci, cu vitei, cu pungi, asa numai ca sa faca deschiderea. Stim foarte bine ce fac. Pentru mine forta organizatiei din Botosani, forta candidatilor nostri, daca vorbim numai de Botosani, ca si la nivelul intregii tari, nu e cu nimic pusa in discutie de alegeri dintr-o comuna sau alta„, a precizat Antonescu.

La alegerile pentru desemnarea primarului in comunele Rachiti si Corni, PNL s-a clasat pe locul trei la voturile obtinute. Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL, a tinut insa precizeze ca cele doua comune au fost conduse de PSD-isti si ca PNL are inca probleme in aceste comunitati.

Aceste doua comune sunt inca pentru PNL comune cu probleme. Asta este o realitate si cred ca o stim cu totii. Ele au fost conduse de PSD-isti si am fost tot timpul acolo pe locul trei„, a afirmat Turcanu.

One thought on “Crin Antonescu despre rezultatele obtinute de PNL Botosani la alegerile partiale din Rachiti si Corni: Ma nemultumeste, dar nu ma ingrijoreaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *