Preşedintele PDL Botoşani: După prezentarea şi acestor două moţiuni vom lua o decizie, respectiv moţiunea pe care o vom susţine la Conferinţa naţională

Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur
Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur

Organizaţia judeţeană a PDL va decide pe cine va susţine la şefia PDL după ce va consulta şi moţiunile prezentate de Vasile Blaga şi Teodor Paleologu, contracandidaţii lui Emil Boc. Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur.

Ne vom întâlni cu domnul Paleologu şi domnul Blaga. Am convocat Colegiul director, conform regulamentului existent urmând ca după prezentarea şi a acestor două moţiuni să luăm o decizie, respectiv care este moţiunea pe care o vom susţine la Conferinţa naţională„, a spus Flutur.

Acesta a afirmat că nu a luat nici măcar personal vreo decizie în acest sens până nu va asculta şi cele două moţiuni care vor fi prezentate, vineri, de Vasile Blaga şi Teodor Paleologu.

Potrivit lui Flutur, 27 de persoane vor participa la Conferinţa naţională de alegeri a PDL.

One thought on “Preşedintele PDL Botoşani: După prezentarea şi acestor două moţiuni vom lua o decizie, respectiv moţiunea pe care o vom susţine la Conferinţa naţională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *