Subofiţerul Mihai Dragoş Talpalariu, care a luptat în Afganistan, a fost operat la Botoşani

Autoturismul VW Golf nu mai poate fi reparat
Autoturismul VW Golf care aparţine lui Dragoş Talpalariu

Subofiţerul Mihai Dragoş Talpalariu, de 38 de ani, de la unitatea militară 01189 Botoşani, care a fost în misiune în Afganistan, a fost operat, joi după-amiază, la Spitalul Judeţean Mavromati, iar după operaţie a rămas la Terapie Intensivă. În urma accidentului de joi dimineaţă, de la Victoria, el a suferit fracturi costale şi rupturi de organe interne. Iniţial medicii au încercat să îl transfere la Iaşi cu un elicopter, însă, deşi aparatul de zbor a ajuns la Botoşani, bărbatul nu a mai putut fi transportat, din cauza stării medicale proaste.

Pacientul avea tensiunea foarte mica si o hemoragie care ii punea viata in pericol si avea nevoie urgenta de o interventie chirurgicala. N-ar fi supravietuit zborului„, a declarat Diana Cimpoesu, medic sef UPU-SMURD Iasi.

Vă reamintim că subofiţerul se îndrepta spre serviciu la volanul autoturismului personal, un VW Golf IV, iar înainte de intrarea în localitatea Victoria din comuna Stăuceni a fost lovit în plin de o autoutilitară, al cărei şofer, Ioan Gurău, de 21 de ani, din judeţul Suceava, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

One thought on “Subofiţerul Mihai Dragoş Talpalariu, care a luptat în Afganistan, a fost operat la Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Elicopterele sunt pentru VIP-uri in astfel de cazuri…pentru copii cu accidentul de saptamana trecuta parca nu s-a deranjat nimeni sa aduca elicopter…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *