Nova ApaServ a preluat încă 15 foşti angajaţi care au rămas pe vechea societate Apa Grup

Nova ApaservDirectorul societăţii, Marcel Georgescu, spune că atunci când va fi posibil, alţi foşti angajaţi vor fi preluaţi de la Apa Grup. Cei 80 de salariaţi rămaşi la Apa Grup şi-au exprimat nemulţumirea în urmă cu aproape trei săptămâni vizavi de faptul că societatea angajează personal din exterior, deşi conducerea Nova ApaServ le-a promis că vor avea prioritate la angajări.

Avem nevoie de mecanici de la sectorul auto. Sunt mecanici cu experienţă, excavatorişti care ştiu să sape la o ţeavă de apă şi i-am preluat cu convenţie. Cum vom mai putea să facem un pas să-i mai preluăm cu contractele individuale de muncă o vom face. Dacă am făcut vreo angajarea din exterior a fost pentru că chiar aveam nevoie de oameni care aveau alte calificări decât cele pe care le aveam noi„, a precizat Georgescu.

 El spune că în jur de şapte persoane din exterior au fost angajate la Nova Apaserv. Georgescu susţine că dacă societatea va avea nevoie de oameni în teritoriu, vor fi preluaţi cu prioritate foştii angajaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *