Accident rutier grav petrecut luni seară: Un mort şi trei răniţi

accident pe DN intre Ungureni si SaveniO persoană a murit, iar alte trei sunt grav rănite în urma unui accident de circulaţie produs pe drumul naţional care leagă Botoşaniul de Săveni. Un VW Golf 3 s-a ciocnit frontal, luni seară, în jurul orelor 20,00, cu un Peugeot Ranch. În fiecare maşină se aflau câte trei persoane. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de descarcerare.

Potrivit anchetatorilor, victima este un bărbat din Ungureni, de 42 de ani. Dionisie Paul H. se afla pe bancheta din spate a VW Golf, condus de un tânăr de 24 de ani.

accident Ungureni- SaveniPotrivit poliţiştilor, soferii celor două maşini au încercat să evite nişte gropi de pe drum şi s-au lovit frontal, în linie dreaptă. Autoturismul Peugeot era condus de Alexandra R., o tânără de 19 ani, din satul Sârbi, iar VW Golg de Nicu C., de 23 de ani, din Vlăsineşti.

Cele trei persoane rănite, dintre care una foarte grav (pasagerul din VW Golf de pe scaunul din dreapta) au fost transportate la Spitalul Judeţean.

Bărbatul decedat a suferit un traumatism cranian sever, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa. Am mai preluat alte trei victime, dintre care una în stare gravă, cu posibilitatea unor leziuni la nivelul organelor interne„, a declarat medicul Daniela Amarande, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit Poliţiei, sectorul de drum pe care s-a produs accidentul era semnalizat pe ambele sensuri cu indicatorul « Drum cu denivelări ».   Acidentul s-a produs în mediul rural, factorul drum şi semnalizarea  rutieră având  influenţă în producerea acestuia.

Totodată, din primele cercetări s-a stabilit că ambii conducători auto se fac vinovaţi de producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *