Paula Seling şi Ovi, în concert, la Botoşani, după succesul de la Eurovision

Botoşăneanul Ovidiu Cernăţeanu va susţine, vineri seară, în Dallas Pub, un recital alături  de Paula Seling.  Cei doi au reuşit să se situeze, anul trecut, la concursul Eurovision, pe locul III cu piesa „Playing with fire”. Melodia este compusă chiar de botoşăneanul, Ovi, stabilit în prezent în Norvegia. Este primul concert susţinut la Botoşani după succesul înregistrat anul trecut în Norvegia, la Eurovision. Cei doi artişti vor cânta din nou, vineri, începând cu ora 22.00, în Dallas Pub, pentru botoşăneni. Anul trecut, la Botoşani, în semn  de susţinere faţă de compozitorul melodiei, a fost lansată prima pizza cu numele artistului de origine botoşăneană. Ovi va avea parte vineri seară de o surpriză din partea primarului chiar la localul în care ca cânta alături de Paula.

3 thoughts on “Paula Seling şi Ovi, în concert, la Botoşani, după succesul de la Eurovision

  1. Hahaha, sa vina primarul, sa-l faca cetatean de onoare pt ce? Pt un cintec si atit ? Ce ti-e si politica asta… 100 biletul si cetatean de onoare pt un cintaret anonim si pe care l-au fugarit aia de afara inapoi la origini. Fluture… Esti la fel de prost ca cei care se duc la concert.
    Ce favoare a facut orasului, ce favoare a facut Romaniei? Crezi ca ajungea sa cinte la Dallas:))? daca avea succes undeva. Esti penibil ca toti politicienii.

  2. Avem canotoare din BT medaliate cu aur care nu au primit nimic de la primar. Facem insa cetatean de onoare un cintaret fara succes. Locul 3??? Un cintec si atit? Nu au mai facut nimic si nici nu au avut succes.

  3. De acord cu cei de mai sus. Dar daca Octav Cozminca, Caramitru si Dinescu sunt intr-o oala, e loc si de un cintaret care a scris un cintecel fara succes. Sa ia si el o bucata de piine de la orasul pt care nu a facut de fapt nimic
    Mai bine ii dadeau un loc la liceu, ca tot nu are decit vreo 10 clase, a declarat mama lui, ca un „sacrificiu pt muzica”. Citi cetateni de onoare fara liceu avem? Unul, cel care a luptat in razboiul din Transnistria.
    Politicieni fara simtul raspunderii. Dalas e Locul marilor valori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *