Family Center Botosani deschide un nou magazin de îmbrăcămite, deţinut de C&A

Joi, 14 aprilie, Family Center Botosani sarbatoreste deschiderea unui nou magazin de imbracaminte, detinut de C&A, unul dintre cei mai importanti retaileri din domeniu. Family Center Botosani este prima galerie comerciala din oras si a fost inaugurata de Oasis Development in luna noiembrie 2010. Proiectul a fost dezvoltat de Oasis Development impreuna cu partenerii sai de la Real4You Immobilien si a creat peste 150 de locuri de munca pentru locuitorii Botosaniului.

 “C&A este unul dintre partenerii nostri de traditie pentru piata din Romania si ii felicitam pentru prima deschidere din acest an, in cadrul Family Center din Botosani. In ceea ce priveste restul proiectului, asa cum anuntam inca de la deschidere, gradul de ocupare este de peste 90%”, a declarat Klaus Reisenauer, Partener in cadrul Oasis Development.

Noul magazin al retailerului C&A, are o suprafata de 1.200 mp, unde vizitatorii pot gasi propuneri vestimentare pentru toate categoriile de varsta, femei si barbati, precum si sectiuni speciale pentru persoanele care poarta marimi deosebite sau femei insarcinate.

 “Family Center este prima galerie comerciala deschisa in Botosani si aduce locuitorilor de aici posibilitatea sa iasa la cumparaturi variate intr-un spatiu localizat central. Precum si in restul oraselor unde Oasis Development este prezenta, amplasamentul central si mixul de chiriasi interesati de catchment area a fost unul dintre factorii cheie care ne-au determinat sa realizam aceasta investitie”, a adaugat Kurt Wagner, Partener in cadrul Oasis Development.

Family Center Botosani a fost inaugurat in luna noiembrie 2010, in urma unei investitii de peste 7 milioane Euro. Pe langa C&A, lista chiriasilor de renume ai mall-ului include si nume precum Kaufland, Plus (Lidl), Takko, Deichman, Carmolimp, Altex sau Flanco. Galeria comerciala are o suprafata de peste 6.200 mp construiti.

 Oasis Development este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 60 de proiecte de succes livrate in intreaga tara. Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte ce insumeaza o suprafata de peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 mil de euro. Portofoliu actual al companiei include peste 200.000 mp spatii de retail in constructie si dezvoltare teritoriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *