Patru accidente în câteva ore pe drumul Botoşani- Suceava

Accident Stejarul
Accident Stejarul

Nu mai puţin de patru accidente au avut loc, marţi, pe drumul european E58, care face legătura de la Botoşani la Suceava. Un prim accident a avut loc in jurul ore 7.30 la Baisa, exact in fata Cabanei Stejarul. O Dacia Papuc s-a lovit cu o altă autoutilitară Renault aparţinând companiei Farmexim şi care era condusă de Paul Ortescu, de 39 de ani din Iaşi.

Totul s-a întâmplat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a pierderii volanului în curbă de către şoferul ieşean.

Din accident a rezultat o singura victimă, şoferul din Dacie, Petru Macovei, de 39, din Vladeni, care a fost transportat la spital, însă nu a rămas internat.

Un alt accident a avut loc la intrarea în Brehuieşti. O femeie a ajuns la Spitalul Judeţean, după ce a fost rănită în urma unei ciocniri la intersecţia dintre drumul european E 58 şi drumul spre Brehuieşti. accident Vladeni E58

Gabriela Tăbârzan conducerea un Mercedes Benz pe E 58, dinspre Botoşani spre Vlădeni, iar în momentul în care a încercat să facă stânga regulamentar spre Brehuieşti a fost lovită în spate de un Opel Vectra, condus de Marinică Mandachi, de 38 de ani.

Un alt accident grav s-a produs, la amiază, la intersecţia dintre E58 şi drumul judeţean care duce spre Corni. Un TIR cu numere de Buzău, al cărui şofer nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, a intrat în spatele unui Peugeot cu numere de Suceava.

accident iesire din Baisa
accident iesire din Baisa

Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, în condiţiile în care întreg spatele Peugeotului a fost strivit de camionul de mare tonaj.

Un alt accident, care putea avea consecinţe extrem de grave, s-a produs marţi după amiază la intrarea în Vlădeni dinspre Suceava. Un microbuz în care se aflau mai mulţi tineri a lovit în plin un coppac de pe partea stângă a drumului, în direcţia lui de mers.

Microbuzul, înmatriculat în Bulgaria, era condus de Florin Huludeţ, de 33 de ani, din Suceava.

accident la intrare in Vladeni
accident la intrare in Vladeni

Acesta a călcat prea tare pedala de acceleraţie, iar pe fondul carosabilului umed a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în copac. Niciunul dintre tinerii din maşină nu a fost rănit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *