Aproximativ 15% din angajaţii Primăriei Botoşani au fost penalizaţi pentru activitatea pe care au desfăşurat-o anul trecut

Primaria Botosani
Primaria Botosani

Reprezentanţii Primăriei au făcut o evaluare a celor 120 de angajaţi pe activitatea desfăşurată anul trecut, iar pentru unii dintre aceştia rezultatele au lăsat de dorit. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că punctajele obţinute de angajaţi sunt mai mici decât în anii anteriori şi că acestea se vor reflecta în salarii.

În niciun caz nu a mai fost ca în ceilalţi ani, când toată lumea avea punctajul maxim. Au fost penalizaţi pe fel de fel de motive. Aceştia nu şi-au îndeplinit sarcinile de serviciu aşa cum ar fi trebuit, iar funcţie de punctaj li se stabileşte şi salariul. Unii dintrei ei vor fi afectaţi, nu cu sume foarte mari, plus că după aia doi ani de zile  nu au cum să mai promoveze. Pe unul dintre angajaţi l-am detaşat la Serviciul Public Baze Sportive. L-am trimis la batalionul disciplinar acolo. Sunt mulţi carte s-au cuminţit şi şi-au revenit după ce au fost trimişi la batalionul disciplinar„, a precizat viceprimarul.  

Punctajul maxim era de 30 puncte, iar un procent de 10-15% dintre angajaţi au obţinut mai puţine puncte la evaluarea anuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *