Guvernul se mută sâmbătă în Botoşani

Guvernul Romaniei
Guvernul României are programată şedinţa pentru joi la ora 17.00

Mai mulţi membri ai Executivului, printre care şi şeful acestuia, premierul Emil Boc, se vor afla, la sfârşitul acestei săptămâni, la Botoşani. Ei vor participa la alegerile interne din organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal. Potrivit surselor din partid, alături de Boc, la Botoşani vor ajunge ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme şi, posibil, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Iniţial, îşi anunţase vizita la Botoşani şi fostul ministr al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, în calitate de secretar general al PDL, însă acesta şi-a anulat prezenţa. El are în vedere să ajungă la Botoşani în prima săptămână de după Paşte, mai exact pe 29 aprilie.

Prezenţa unui număr atât de mare de membri ai Guvernului la Botoşani este explicabilă prin faptul că în PDL este deja campanie electorală, atât Boc, cât şi Blaga, dar şi fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, anunţându-şi luni candidaturile pentru şefia PDL.

Întâlnirea de sâmbătă de la Botoşani va avea loc în sala mare de conferinţe a Hotelului Rapsodia, de la ora 11.30.

One thought on “Guvernul se mută sâmbătă în Botoşani

  1. Guvernul poate sa ramana definitiv in Botosani si sa lase pe altii sa guverneze la Bucuresti. Avem locuri suficiente la Casa de nebuni si la Puscarie, la alegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *