Operatorul TV Ghenadie Prisacariu si-a deschis o noua expozitie foto

Pregatita timp de cateva saptamani, incluzand imagini adunate pe parcursul a mii de kilometri si sute de zile, expozitia Magic Lens s-a deschis ieri, la etajul doi al complexului comercial Carisma. „Una dintre cele mai pretioase carti din lume se numeste <Traieste clipa>, iar artistul chiar asta face", a spus ziaristul Traian Apetrei.

Artistul s-a gandit sa adune in a patra sa expozitie clisee surprinzatoare, trecute poate usor cu vederea de cei care nu privesc prin ochiul magic al lentilei. 

„Este o comparatie intre arhitectura corpului uman si cea a masinilor vechi, din anii 50-60 si chiar mai vechi. Aceste masini au formele asemanatoare cu corpul feminin. In ceea ce priveste portretele, acestea sunt cele mai aproape de sufletul meu", a declarat  Ghenadie Prisacaru, artist fotograf. Obiectivul aparatului de fotografiat s-a oprit atat pe cladirile gigantice, somptuoase, cu o arhitectura fabuloasa, din vechiul oras Kiev, cat si pe bisericile ortodoxe care uimesc prin frumusetea lor. Obiectivul aparatului nu s-a oprit, insa. A mers mai departe, de data aceasta mai indraznet, scotand in evidenta si arhitectura calda, de data aceasta, a corpului uman. si ca periplul sa fie complet, liniile reci si pur tehnice ale autoturismelor vin sa intregeasca imaginea artistului despre lume. Evenimentul pregatit de Ghenadie Prisacaru, cameraman al postului local de televiziune Somax, este inedit atat prin locul unde este organizat, cat si prin subiectul ales de artist. „Il apreciez mult ca artist fotograf pe Ghenadie,am remarcat, deja, cateva opere ", a spus un vizitator. Expozitia "Magic Lens" va ramane accesibila publicului botosanean pentru mai multe zile, incluzand perioada Anului Nou