Mihai Ţâbuleac: Trăiesc cu convingerea că voi beneficia de sprijinul PDL pentru a candida la un nou mandat de preşedinte al CJ

Mihai Ţâbuleac, preşedinte CJ
Mihai Ţâbuleac, preşedinte CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac, este convins că va candida din partea PDL pentru un nou mandat la conducerea judeţului şi că va rămâne în funcţie încă patru ani.

Eu sunt convins că voi deţine funcţia de preşedinte al CJ şi anul viitor şi în următorii patru ani. Sunt convins că, în ceea ce mă priveşte, în aceşti trei ani de când deţin funcţia de preşedinte al CJ, am căutat să mă achit corespunzător de sarcinile ce mi-au revenit. În felul acesta am înţeles să înfăptuiesc cel mai potrivit act politic. Trăiesc cu convingerea că voi beneficia de sprijinul PDL pentru a candida la un nou mandat de preşedinte al CJ, chiar dacă voi fi simplu membru de partid„, a spus Mihai Ţâbuleac.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu intenţionează să obţină, la alegerile din 16 aprilie, nicio funcţie în partid, în afara celei obţinute prin statut.

În ceea ce mă priveşte, nu voi candida, motivat de faptul că, potrivit statutului PDL, deţin o funcţie de drept în cadrul structurii judeţene de conducere şi nu văd de ce eu ar trebui să deţin două portofolii în acest birou şi un alt coleg de-al meu să nu deţină niciuna. Eu sunt membru de drept în Biroul judeţean al PDL, nu vicepreşedinte, pentru că îndeplinesc funcţia administrativă de preşedinte al Consiliului judeţean„, a spus Ţâbuleac.

One thought on “Mihai Ţâbuleac: Trăiesc cu convingerea că voi beneficia de sprijinul PDL pentru a candida la un nou mandat de preşedinte al CJ

  1. oare si o fi vazut poza asta????are fata de oier….arata mai bine Turcanu chiar daca e de la tara….OARE TOASU PRESEDINTE nu te uiti ca atat cat ai fost presedinte nu ai facut nimic??????spala FLUTUR cu tine pe jos….slujesti acest partid care ingroapa Romania….si mai esti si ofilit….parerea noastra e sa iesi la pensie ca i stim ca ai cu ce trai la PUTNA….unde parca ti ai construit o vila sa doua….de fapt nu dumneata ti ai construit o ….oare de ce se fac gropi in tot orasul ……de borduri duce orasul nostru lipsa…..sa speram ca veti primi 3% voturi cati membri aveti in partid…si sa nu va mai vedem niciodata……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *