Cristi Popovici: Îmi doresc din tot sufletul un rezultat pozitiv, în meciul cu Ceahlăul

Antrenorul FC Botosani, Cristi Popovici
Antrenorul FC Botosani, Cristi Popovici

Tehnicianul FC Botoşani, Cristi Popovici, a declarat, joi, că îşi doreşte din tot sufletul o victorie în partida de luni, din campionat, împotriva formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, care ocupă prima poziţie în serie.

” Depinde foarte mult de modul cum ne vom exprima noi pe teren. Îmi doresc din tot sufletul un rezultat pozitiv. Şi un rezultat de egalitate este unul pozitiv chiar dacă nu m-ar bucura pe deplin„, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, Popovici.

El a subliniat că recunoaşte valoarea adversarului, însă spune că şi-ar dori să îi provoace acestuia prima înfrângere din campionat.

Ceahlăul e cea mai bună echipă din serie. Au 13 victorii şi doar cinci egaluri. În acest retur a marcat cel puţin patru goluri pe meci. Patru goluri la Tulcea, patru goluri acasă cu Snagov, cinci la Constanţa. Asta nu ne sperie ci ne întăreşte. Noi sperăm să facem un rezultat cât mai bun şi să le provocăm celor de la Piatra Neamţ prima înfrângere din acest retur, chiar dacă întânim pe Ceahlăul eu nu schimb sistemul„, a adăugat antrenorul de la FC Botoşani.

Meciul dintre FC Botoşani şi Ceahlăul se dispută luni, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *