Contre între consilierii judeţeni de la transferul unui canton al Direcţiei Judeţene de Drumuri către Consiliul Local Tudora

Dispute între consilierii judeţeni de la transferul unui imobil din administrarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri în domeniul public al comunei Tudora. Cantonul de 49 mp şi cu un teren de 596 mp a iscat discuţii aprinse între consilierii judeţeni. Consilierul liberal Gheorghe Epuraş, dar şi consilierul PRM, Dumitru Codreanu, au cerut explicaţii Executivului Consiliului Judeţean cu privire la acest transfer.

Să vedem care este motivul acestui transfer către Consiliul Local Tudora. Ce se face acolo, sală de dans?. Ei au solicitat, dar noi trebuie să vedem de ce îl dăm. Acesta mai poate fi folosit de cei de la Drumuri„, a precizat Epuraş.

La rândul său, consilierul Dumitru Codreanu a spus că pentru transferul acestui canton este necesară şi o hotărâre de Guvern.

Doamna vicepreşedinte Lupaşcu este un pic în eroare afirmând că acest transfer se face în conformitate cu legile în vigoare. Transferul se face la cererea Consiliului Judeţean prin Hotărâre de Guvern… Noi nu facem legi prin analogie…că ţaţa are fustă scurtă şi prin analogie are picioare lungi”, a spus Codreanu.

Potrivit preşedintelului Consiliului Judeţean, cantonul nu este utilizat de o bună perioadă de timp de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, în schimb este necesar comunităţii de la Tudora. Cantonul a fost construit în 1980, iar în 2009 a fost dat în chirie, pe o perioadă de trei ani, în vederea amenajării unui cabinet veterinar. În cele din urmă, proiectul a fost adoptat, chiar dacă au fost şapte reţineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *