Consiliul Judeţean al Elevilor doreşte reluarea cursurilor

 

Consiliul Judetean al Elevilor Botosani (CJE) îsi manifesta public pozitia fata de reluarea cursurilor si modul în care materia pierduta în timpul protestelor va fi recuperata în perioada urmatoare, se arată într-un comunicat al CJE.

Ne dorim ca efectele perturbarii actului educational sa fie minime, iar acest semestru sa se desfasoare sub semnul normalitatii„, se arată în comunicat.

Elevii consideră oportună condensarea materiei din acest semestru în vederea recuperării orelor pierdute. În acest mod se evita o suprasolicitare a elevului si o aglomerare a programului prin predarea unui volum mare de informatii intr-un interval scurt datorita prelungirii programului sau a zilelor de curs.

Astfel, CJE doreste sa reprezinte interesele elevilor si sa unifice vocea unui corp social important, aflat înca în formare. De asemenea, ne dorim un climat echilibrat, favorabil unui sistem de educatie eficient.

One thought on “Consiliul Judeţean al Elevilor doreşte reluarea cursurilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ,,Elevii consideră oportună condensarea materiei din acest semestru în vederea recuperării orelor pierdute. În acest mod se evita o suprasolicitare a elevului si o aglomerare a programului prin predarea unui volum mare de informatii intr-un interval scurt datorita prelungirii programului sau a zilelor de curs.”
    De asta astazi, miercuri, 30 martie, au venit in numar mare (fo 3-4, hai maxim 6 – nu cai!), da’ mai pe la 9 (ca sau -sîc!- dedulcit la …,,soamne”, asha ca pe la 10 nu prea mai ierea ,,picior de ficior prin cur-te ! PS. Buhaianu le-a zis doar profesorilor sa treaca la ore , nu ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *