Reprezentanţii Trezoreriei Botoşani, urecheaţi de prefectul Cristian Roman

Sedinta de Colegiu Prefectural
Sedinta de Colegiu Prefectural

Prefectul Cristian Roman l-a apostrofat, marţi, în Colegiul prefectural, pe reprezentantul Trezoreriei Botoşani. Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a spus trezorierului şef Mihai Alexa să nu mai spună cadrelor didactice că nu se pot acorda salariile în învăţământ.

Nu le mai spuneţi că nu se poate. Că nu staţi voi, finanţiştii, care v-aţi luat bine mersi gologanii şi stimulentele, nu staţi voi cu profesorii pe trepte. Nu le mai spuneţi că nu se poate. Un nebun de contabil a aruncat astăzi (nr. marţi), a aruncat bombiţa asta în mulţime, că nu vrea Trezoreria. Un deştept de acolo, de la voi. S-a putut la Dorohoi, se poate şi aici. Poate primiţi statele de plată cu avans să trimitem copiii la şcoală. Nu mai spuneţi că nu se poate„, i-a spus prefectului şefului Trezoreriei Botoşani.

One thought on “Reprezentanţii Trezoreriei Botoşani, urecheaţi de prefectul Cristian Roman

  1. SPUNETI-MI VA ROG DOMNULE PREFECT DACA AM SPUS ADEVARUL ACELOR PROFESORI , SUNT CONSIDERAT DE DV. NEBUN? DE CE? ASA MI S-A RASPUNS DE LA TREZORERIE. CA NU VOR DA DRUMUL LA PLATA SALARIILOR PINA NU VOM ACHITA SI TOATE CELELALTE VIRAMENTE CU DATORII LA BUGETE. DAR…..CRED CA IN ROMANIA DE ASTAZI CEI CORECTI SI CINSTITI SUNT CONSIDERATI NEBUNI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *