Un VW Golf III a luat foc în centrul municipiului Dorohoi

 

masina arsa
VW Golf a ars în timp ce era parcat pe un trotuar

Duminică, 20 martie 2011, în jurul orei 15:45, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani a fost sesizat despre existența unui incendiu la un autoturism marca VW Golf II, parcat pe str. Olinescu din Dorohoi. 

Spre locul indicat s-a deplasat un echipaj  din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea incendiului. Când pompierii au ajuns la fața locului, ardea partea din spate a autovehiculului, cu pericol de propagare la întreaga mașina.
Focul a distrus unele părți componente ale autoturismului, pagubele fiind minore. Incendiul a fost lichidat la ora 16:00. Proprietarul autoturismului se numeşte Lăcrămioara A. din Dorohoi și era venită în vizită la sora ei.

Specialistii ISU au stabilit că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric de la închiderea centralizată a mașinii. Intervenția cetățenilor cu stingatoare cât și intervenția promtă a pompierilor dorohoieni au făcut ca perderile să nu fie considerabile.

Sursa: DorohoiNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *