„Cafeaua domnului ministru”, sâmbătă, la Teatrul Mihai Eminescu

teatrul eminescu iarnaTeatrul „ Mihai Eminescu ” din Botoşani vă invită sâmbătă, 19 martie, ora 18.00, în  Sala Atelier, la spectacolul „Cafeaua domnului ministru„, de Horia Gârbea.

Tânărul regizor Alexandru Avădanei a conturat o parodie a politicului românesc realizat cu mijloace pamfletare care caricaturizează prostia, şmecheria, îngâmfarea şi falsitatea celor care ne conduc. O comedie savurosă în care cei trei actori îşi interpretează personajele fără cusur.

Distribuţia: Eduard Sandu, Irina Mititelu şi Florita Ţugui.

Uniunea Scriitorilor a premiat piesa, iar, in 1998, a fost nominalizata de catre UNITER la „Piesa anului”. Horia Garbea apreciaza ca este „una dintre putinele comedii macabre ale dramaturgiei romanesti (…) cu situatii si replici de umor negru, grotesca si absurda. Este de fapt o farsa macabra”. 

Pret bilet – 12 lei .

Duminică, 20 martie 2011, ora 18.00, în Sala Mare, este programat spectacolul „Scuzaţi, doamnă profesoară!” adaptare după Ludmila Razumovskaia                                                                      

“ …  Povestea ce se deruleaza pe scena este, la prima vedere, extrem de simpla.În realitate , problemele pe care le ridică personajele sunt deosebit de profunde si actuale. Conflictul dintre generatii a fost, este  si va fi o problema afiecarei perioade …”, susţine Volin Costin – regizorul spectacolului.

Distributia: Irina Mititelu, Sorin Ciofu, Bogdan Muncaciu/ Ovidiu Ivan, Ioan Creţescu şi Cristina Ciofu.

Scenografia este semnata Mihai Pastramagiu.

Pret bilet – 12 lei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *