Marius Oroşanu după consultarea cu liderii sindicali din şcoli: În mod sigur, la Laurian şi Eminescu, protestele vor continua

Licerul Cartel Alfa Botosani, Marius Orosanu
Licerul Cartel Alfa Botosani, Marius Orosanu

Liderul Cartel Alfa, Marius Oroşanu, care a participat la negocierile dintre autorităţi şi sindicatele din învăţământ şi-a exprimat, miercuri după-amiază, convingerea că sindicatele din colegiile AT Laurian şi Eminescu vor continua protestele. El a arătat că atitudinea cadrelor didactice de la cele două unităţi de învăţământ, manifestată la întâlnirea de miercuri după-amiază, din aula AT Laurian, a fost ostilă protocolului propus de autorităţi.

Acum, nu putem transmite un mesaj clar către autorităţi. În mod cert, salariaţii de la Laurian şi Eminescu, care au fost majoritari la această întâlnire, au lăsat să se înţeleagă că protestele vor continua. În celelalte şcoli, hotărârea va fi luată mâine dimineaţă, după consultarea cu salariaţii„, a spus Oroşanu.

Liderii Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, Maria Ţiprigan, şi LKigii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, au avut, miercuri după amiază, la Laurian,. o şedinţă cu liderii sindicali din şcoli, pentru a le prezenta acestora protocolul propus de autorităţi. Sindicatele din şcoli urmează să dea mâine un răspuns. Dacă greva va continua, înseamnă că protocolul a fost respins.

One thought on “Marius Oroşanu după consultarea cu liderii sindicali din şcoli: În mod sigur, la Laurian şi Eminescu, protestele vor continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *