Având în vedere situația epidemiologică ca urmare a răspândirii
noului coronavirus pe teritoriul județului Botoșani, în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie 2020, prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, s-a constituit o comisie de verificare a modului în care această criză a fost gestionată de către Direcția de Sănătate Publică Botoșani.
Comisia din care fac parte suprefectul Rodica Zelincă, un jurist și
un consilier al Corpului de Control din cadrul Instituției Prefectului va
verifica modul în care Direcția de Sănătate Publică Botoșani a organizat, a
acționat și a raportat situația îmbolnăvirilor cu Covid-19 și totodată, modul
în care s-a comunicat instituțional cu unitățile spitalicești de pe raza
județului Botoșani.
În urma raportului întocmit cu privire la cele constatate și aprobat de
către Prefectul Județului, se vor dispune măsurile care se impun, conform
competențelor și atribuțiilor în domeniu, potrivit unui comunicat al Cancelariei prefectului.
Se pare că mai există persoane cărora le-ar prindebine unele procduri de dezvoltarea a capacităților mentale …………………………………………………………………………………………………….Mintea !!! … ” poartă către:
……………….1- suferință , moarte…..
2 -sau …… către stările de extaz sufletesc ………prin iubirile care duc spre etrnitate …………………….(SAMADHI ) „…………………………………………………………..
Ca și raze stelare ce suntem , extensii a SUPREMULUI ( Absolutul Nemanifestat din 366D +) , noi avem diferite nivele sau învelișuri . Unul din aceste învelișuri ale fiinţei umane este mintea . ( Fința umană se desfășoară doar pe 12 D – 12 dimensiuni ) Mintea este nivelul manifestării ideilor ,gândurilor memoriei şi emoţiilor. Acest înveliş controlează activitatea corpului fizic şi a simţurilor. El este întocmai, analogic vorbind, ca un supraveghetor într-o fabrică, prin faptul că el dă instrucţiuni practice, dar cu toate acestea el nu este directorul fabricii. Din această cauză el este supus adeseori îndoielii. Când primeşte instrucţiuni clare de la un nivel mai profund, funcţionează bine. Când este „acoperit” de iluziile generate de ignoranţă, înţelepciunea profundă care ar trebui să se manifeste prin el este şi ea acoperită.
Mintea este dimensiunea vibratorie a conştiinţei mentale. Această dimensiune mentală are două ipostaze: mintea operativă şi mintea decizională .
1 – Mintea decizională este mintea liniară, secvenţială, cu gânduri bine definite şi vehiculate în mod secvenţial, unul câte unul.
2 – Mintea discriminativă, care manifestă cunoaşterea, acţionând în scopul îndepărtării ignoranţei. Practica retragerii simţurilor urmăreşte să permită conştientizarea naturii minții. Pentru aceasta trebuie să se realizeze mai întâi o stare de armonizare a minții prin echilibrarea energiilor complementare din sfera de vibraţie a învelișului energetic.
Învelişul mental este mai subtil decât cel energetic, mai profund şi mai extins. Aici se desfăşoară toate activităţile mentale şi de aici provin sub formă de impulsuri primare-gând cele patru necesităţi bazale ale fiinţei:
1- necesitatea de a mânca , ( necesitate care duce la hrănirea normală – pentru cei care nu știu încă cum să se hrănească cu lumină )
2 – necesitatea de a dormi, ( de a dormi normal – pentru cei care încă nu au învățat să aibă vise lucide )
3 – necesitatea de a supravieţui , (necesitate care nu există și lumea nici nu realizează că sunt mințiți de instituțiile statului spre exemplu precum că în prezent ne-am afla într-o pandemie , de fapt ne aflăm într-o subpandemie , pandemia reală este dată de faptul că omenirea este ” ținută sub papuc „ și nu i se permit conducători care să îi ridice nivelul de vibrație la nivelul dimensiunii 5D+ , din cauza aceasta toți vor îmbătrâni și vor muri dacă nu se va schimba situația … )
4 – şi cea de reproducere, (normală pentru cei care nu știu să aibă fuziuni astrale și multidimensionale … )
Aceste necesităţi sunt comune tuturor creaturilor vii. Hrana este necesară pentru supravieţuire, somnul pentru refacere, reproducerea pentru perpetuarea speciei şi supravieţuirea pentru continuarea existenţei. Combinarea acestor patru necesităţi dă naştere multor gânduri nuanţate, care necesită o practică sistematică destinată unei cât mai bune conştientizări a lor.
Mintea asimilează şi coordonează informaţia primită de la organele de simţ pentru a crea o reprezentare coerentă a realităţii şi tot el organizează acţiunile inconştiente ca răspuns la informaţia primită. Multe din acţiunile noastre comune reprezintă obişnuinţe şi ele sunt în realitate răspunsuri condiţionate determinate de anumiţi stimuli familiari. . Prin practica sistematică a procedeelor de control asupra simţurilor, noi explorăm relaţiile dintre organele de simţ şi minte, rafinându-ne şi mai mult mintea. „ Dincolo de minte este mentalul superior , sălașul înțelepciunii , un alt înveliș al ființei umane … …………………………………