Răzvan Rotaru: Buhăianu cere 500.000 de lei de la bugetul local pentru Pro Volei, dar îi vrea pentru campania electorală

Presedintele organizatiei de tineret a PSD,Razvan Rotaru
Presedintele organizatiei de tineret a PSD, Razvan Rotaru

Preşedintele orzanizaţiei judeţene de tineret a PSD Botoşani, Răzvan Rotaru, îl acuză pe deputatul Cătălin Buhăianu că solicită fonduri în numele clubului de volei feminin Pro Volei pentru a obţine, astfel, bani de campanii electorale. El consideră că este nepermis ca Buhăianu să solicite Consiliului Local alocarea din bugetul local a 500.000 de lei pentru susţinerea echipei de volei.

Am văzut că dumnealui cere undeva pe la 500.000 de lei, care înseamnă 41.600 lei per lună. Ce face cu banii ăştia? Îşi face bani de campanie? Sunt oameni care n-au bani de salarii, ne pleacă medicii, ne pleacă asistenţii, ne pleacă tinerii din ţară şi domnul Buhăianu are nevoie de bani pentru campanie. Cât costă o deplasare?„, a afirmat Rotaru, care este convins că Buhăianu va primi aceşti bani.

Deputatul Cătălin Buhăianu a reacţionat la declaraţiile de presă ale lui liderului tineretului PSD.

Ştie domnul Rotaru câţi bani am cerut eu? Domnul Rotaru să-şi vadă de business-urile sale, dacă tot este un bun contribuabil şi un manager de succes. NU cred că este cazul să ne aruncăm în declaraţii foarte spectaculoase. E un concurs de proiecte, pe care Primîăria îl oraganizează. Sunt fonduri publice şi nu cred că putem nici măcar să glumim cu aceste proiecte. Cred că ceea ce face Pro Volei în momentul de faţă reprezintă exact răspunsul la ceea ce vrea să spună- de bine sau de rău- toată lumea din Botoşani„, a spus Buhăianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *