Directorul adjunct al Teatrului „Vasilache” a demisionat

Nistorica Mihaela
Nistorica Mihaela

Directorul adjunct al Teatrului de păpuşi „Vasilache” din Botoşani, Mihaela Nistorică,a  demisionat, joi, din funcţie. Ea nu explică motivele, ci, printr-un comunicat, anunţă renunţarea la post.

După 24 de ani de activitate pe scena Teatrului „Vasilache” din care patru ani şi ca director adjunct, am decis să părăsesc această minunată <căsuţă cu poveşti> în care şi mama mea Gabriela Nistorică  <s-a jucat> timp de 40 de ani. Azi dimineaţa am înregistrat la numărul 99/10.03.2011 demisia mea din funcţia de director adjunct”, se arată în comunicat.

Nistorică adaugă: „Mulţumesc tuturor spectatorilor, colegilor mei şi colaboratorilor din toţi aceşti ani minunaţi pe care i-am petrecut în lumea teatrului. Am încheiat un capitol din viaţa mea profesională, dar cu siguranţă va începe unul nou”

3 thoughts on “Directorul adjunct al Teatrului „Vasilache” a demisionat

  1. In sfarsit, lucrurile vor intra pe fagasul lor normal! Nimic nu conteaza mai mult decat o atmosfera detensionata in care sa lucrezi!

    1. sunt curioasa daca se va mai auzi de teatrul vasilache ca pana acum..cu rezultate deosebite.actualul director nu a dorit decat functie….asteptam rezultatele

      1. Daca sunteti asa de curioasa, va rog sa va informati despre rezultatele, premiile, festivalurile la care s-a participat, inainte de a ajunge aceasta doamna- director adjunct. Sunt mult mai numeroase, mai valoroase. Intr-adevar, s-a cam sters numele Teatrului si in tara si peste hotare (in mod special) dar asce lucru s-a intamplat de cand ea a ajuns in acesta functie. De-abia de acum Teatrul isi va recapata din nou stralucirea! Cu siguranta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *