Greva spontană la liceele AT Laurian şi Mihai Eminescu

Colegiul Mihai EminescuProfesorii de la Colegiul „A.T.Laurian” au protestat, joi, 10 minute la începerea cursurilor, iar cei de la Colegiul „Mihai Eminescu” au întrerupt activitatea între orele 9.00 si 10.00.

Cadrele didactice sunt nemulţumite că nu şi-au primit salariile, deşi ziua de salarii a fost pe 9 martie.

Profesorii au supravegheat copiii, dar nu au predat. Copiii nu au nicio vină. Vom strânge semnături, vom notifica direcţiunea şcolii şi pe domnul primar că, dacă nu ne rezolvă problema până luni, vom închide unitatea şcolară„, a declarat Alina Voinea Axinte, lider sindical la MIhai Eminescu.
Acestea ameninţă că, în cazul în care nu îşi vor primi lefurile până la sfârsitul acestei săptămâni, luni vor bloca activitatea.

Am notificat şcoala şi intenţionăm să notificăm şi Primăria asupra faptului că de luni vom intra pe grevă pe perioadă nedeterminată”, a afirmat liderul sindical de la Colegiul AT Laurian, Corneliu Rusu Apopei, care susţine că unitatea are doar 16% din banii necesari plăţii salariilor pe fabruarie

2 thoughts on “Greva spontană la liceele AT Laurian şi Mihai Eminescu

  1. Desi sincer imi pare rau ce se intimpla cu cadrele didactice din intreaga tara , tin sa le reamintesc ca ce se intimpla acum, mai ales la Botosaani, este o consecinta fireasca a lasitatii acestor cadre didactice (in special a celor din Botosani) care nu am dus niciodata greva pina la capat ba mai mult au mai luat si in deridere grevele la nivel national comportindu-se ca adevarati „spargatori de greva”. De fiecare data cind se declansa cite o greva la nivel national in invatamint, cei din Botosani fie incepeau si apoi intrerupeau aceaste greve, fie le faceau in bataie de joc adoptind metoda japoneza. Tocmai de aceea si politicienii i-au lasat acum fara salarii stiind cit de fricosi si inconsecventi sint cei din Botosani. Nu vedeti ca problema salariilor neplatite este doar la Botosani ? Oare de ce ? Am sau n-am dreptate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *