Spectacolul „O noapte nebuna, nebuna”, luni seara, in cadrul Zilelor Teatrului Mihai Eminescu

Teatrul Mihai Eminescu va marca, în perioada 4-6 octombrie, împlinirea a 172 de ani de teatru în limba română la Botoşani. Cu acest prilej, instituţia va organiza a cincea ediţie a Zilelor Teatrului Mihai Eminescu şi deschiderea oficială a stagiunii 2010- 2011.

"Nu este vorba de a exploata doar un brand cultural al municipiului, ci de desfăşurarea unei activităţi de tradiţie. Noi dorim să facem un eveniment, să venim în prim-planul comunităţii locale cu spectacole majore, cu spectacole care să atragă atenţia", a declarat directorul teatrului, Traian Apetrei.

Astfel, pe 4 octombrie, de la ora 19.00, teatrul va prezenta spectacolul "O noapte nebună, nebună!", în regia lui Alexandru Vasilache şi scenografia lui Mihai Pastramagiu. Pe 5 octombrie, tot de la 19.00, pe scena teatrului botoşănean se va juca piesa "Farmazonul din Hârlău" în regia lui Ion Sapdaru şi scenografia lui Gelu Râşcă, iar, pe 6 octombrie, "Năpasta" sub îndrumarea regizorului Adi Cărăuleanu şi scenografia lui Mihai Pastramagiu.

În cadrul Zilelor Teatrului Mihai Eminescu vor fi organizate şi expoziţii de costume şi aparatură electrică folosite în istoria teatrului botoşănean

teatru_afis_1.jpg