Victor Ponta şi Gheorghe Nichita vor fi prezenţi duminică la Botoşani

Preşedintele PSD Victor Ponta şi vicepreşedintele Gheorghe Nichita vor fi prezenţi duminică la Botoşani. Aceştia vor prezida lucrările conferinţei judeţene pentru alegerea preşedintelui organizaţiei judeţene PSD Botoşani la care sunt aşteptaţi să ajungă peste 500 de delegaţi din toate filialele teritoriale din judeţ. Este pentru prima dată când preşedintele PSD Victor Ponta ajunge la Botoşani, în timp ce vicepreşedintele Gheorghe Nichita a fost chiar şi coordonator al organizaţiei PSD de la Botoşani.

Senatorul Gheorghe Marcu, actualul lider al PSD, Mihai Baltă, fost lider al PSD, dar şi dorohoianul Ioan Domonco şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Botoşani.

Cele mai mari şanse de a ocupa această funcţie pare să le aibă Gheorghe Marcu, având în vedere că acesta este susţinut atât de conducerea judeţeană PSD cât şi de cei de la centru. De altfel, pentru că nu poate onora invitaţia de a participa la conferinţa judeţeană PSD, secretarul general Liviua Dragnea a transmis un mesaj de susţinere pentru Marcu. "Dacă aş fi membru PSD la Botoşani, l-aş vota pe domnul Marcu…".