Barbatul gasit mort in zona garii era un boschetar din Avrameni

Politistii botosaneni au reusit sa stabileasca identitatea cadavrului găsit în urmă cu trei zile în zona gării Botoşani

. În ziua de 21.06.2010 poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-un bazin cu apă menajeră amplasat în incinta unei staţii de epurare aparţinând fostei S.C. INTEGRATA S.A. Botoşani, situată pe strada Aprod Purice din municipiul Botoşani, se află un cadavru cu identitate necunoscută.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că aspectele sesizate se confirmă, fiind gasit cadavrul unui bărbat, aflat în stare de putrefacţie, a cărui identitate şi semnalmente nu a putut fi stabilite. Urmare a investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti, in data de – 23.06.2010 – s-a stabilit identitatea acestuia ca fiind a unui barbat de 32 ani, din sat Ichimeni, comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, persoană fără adăpost, ce frecventa zona autogării Botoşani.

După efectuarea necropsiei s-a stabilit că la examenul extern cadavrul nu prezintă leziuni pe cap, trunchi şi membre, iar decesul s-a putut produce într-un interval de 3 – 6 luni, ca urmare a asfixiei mecanice prin înec.