Cătălin Buhăianu: „Trebuie să întărim lotul cu două-trei jucătoare”

Conducerea clubului Pro Volei Botoşani intenţionează să păstreze în mare parte lotul de jucătoare cu care s-a reuşit promovarea în divizia A şi să facă două-trei transferuri importante care să dea un plus de valoare. „În perioada imediat următoare, în funcţie de banii pe care îi vom avea la dispoziţie voi încerca să transferăm două-trei jucătoare cu experienţă. Avem un lot de jucătoare destul de bun care în mare parte pot face faţă în divizia A”, a spus Cătălin Buhăianu.

De asemenea, Aurel Ioniţă, antrenorul principal al FC Botoşani a afirmat că actualul lot este de nivelul celor de la Cluj şi Sibiu, echipe aflate în partea inferioară a clasamentului.   

"Chiar aseară discutam cu cineva dacă noi cu echipa asta am putea aborda jocurile cu cele din 9-12 şi mi s-a spus că da. E vorba de Cluj şi Sibiu pentru că pe CSM Bucureşti o cunoaştem. Echipele de anul trecut care au retrogradat şi chiar care au rămas în divizia A ar fi avut preobleme cu noi. Echipa noastră e destul de sănătoasă. Are o talie destul de mare. Celelalte sunt bătăioase dar nu fac faţă în divizia A”, a spus Aurel Ioniţă.

 

ionita_buhaianu.jpg