Seful Directiei Regionalei de Drumuri si Poduri Iasi, Viorel Scutaru: Vom aplica, acolo unde este cazul si unde nu si-au facut treaba, sanctiunile de rigoare

Seful Directiei Regionalei de Drumuri si Poduri Iasi, Viorel Scutaru, a declarat, luni, in urma unei intrevederi cu prefectul cristian Roman si cu firmele care au asigurat deszapezirea in judetul Botosani, ca va dispune o ancheta administrativa pentru a evalua modul in care firmele cistigatoare a licitatiilor de deszapezire- UMB si subcontractantul ALDP Iasi- si-au facut treaba. El a lasat sa se inteleaga ca firmele ar putea fi chiar sanctionate.

"Conform contractului, vom aplica acolo unde este cazul si unde nu si-au facut treaba, sanctiunile de rigoare, Vom face o analiza printr-o comisie pe care o voi trimite aici in etapa imediat urmatare si vom vedea", a afirmat Scutaru.

Seful Regionalei de Drumuri considera insa ca, per ansamblu, situatia nu a fost grava si recunoaste starea de nemultumire.

"Nu au fost drumuri blocate, accidente in lant. O stare nemultumire este, dar de la o stare de nemultumire pina la a generaliza ca nu si-au facut deloc treaba este mult. Au fost utilaje care s-au defectat, a fost o slaba comunicare, au fost utilaje care au ramas fara motorina si nu au anuntat. Sunt probleme intotdeauna", a mai afirmat Scutaru.

drumari.JPG