Concurs de fotografie pentru elevi cu tema „Apa, esenta vietii”

Direcţia Apelor Prut ( DAP) organizează un concurs de fotografie pentru elevi cu tema: Apa, esenţa vieţii. Participanţii pot inscrie in concurs pină la trei fotografii cu o rezoluţie de minim 3 megapixeli şi pot ciştiga unul din premiile : laptop, aparat foto, rama foto digitală sau pachete cu cărţi. Fotografiile insoţite de datele de indentificare ale autorului vor fi trimise la adresa de email [email protected] pină pe data de 20 martie.

Regulamentul complet al concursului se gaseste pe web-siteul DAP : www.apeprut.ro

Concursul de fotografie este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (22 martie). In acest an tema Zilei Mondiale a Apei "Clean Water for a Healthy World" ("Apă curată pentru o lume sănătoasă") pune accentul pe creşterea conştientizării şi a informării in ceea ce priveşte calitatea apelor şi conservarea resurselor de apă.

"Concursul Apa, esenţa vieţii are ca scop conştientizarea copiilor, cadrelor didactice şi părinţilor in legatură cu problemele actuale de ecologie, dar şi dorinţa de a dezvolta in rindul copiilor responsabilitatea faţă de comunitatea şi mediul in care aceştia trăiesc şi invaţă", a declarat dr. ing. Dorina Isopescu , director coordonator Direcţia Apelor Prut.