Primul centru after school deschis in municipiul Botosani

Incepind cu data de 4 ianuarie 2010, in municipiul Botoşani s-a deschis primul centru after school. Evrica After School a luat naştere la iniţiativa unei echipe formată din oameni inimoşi, dedicaţi educaţiei copiilor şi din dorinţa de a veni in intimpinarea părinţilor ocupaţi şi a celor plecaţi in străinătate şi care nu pot acorda spijin acestora in efectuarea temelor, precum şi in oferirea altor activităţi care preced pregătirea pentru şcoală. Este un centru care se doreşte a răspunde oricăror cerinţe.

Programul incepe la ora 12.00 şi se termină la orele 18.00.In acest timp, copiii beneficiază de un program variat care cuprinde: preluarea de la şcoală, program recreativ (intr-un spaţiu de joacă special amenajat, sală tenis, fotbal), efectuarea temelor sub indrumarea unui personal specializat, cursuri de limba engleză, dans modern, pauze in care se includ jocuri interactive. Prinzul se serveşte in sistem caterig.

Centrul mai beneficiază şi de sală de studiu, sală de mese, precum şi de un teren de joacă in aer liber. Totodată, aici se pot organiza petreceri prilejuite de sărbătorirea zilei de naştere, serbări, precum şi alte evenimente. Locaţia Evrica After School se află pe strada Victoriei Nr.18, in curte cu Registrul Comerţului, vis-a-vis de Teatrul de păpuşi Vasilache. Sperăm ca ecourile acestui proiect să ajungă la toţi cei care au nevoie de ajutorul nostru şi , mai ales, la cei care conştientizează investiţia in viitorul copilului său.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi:

www.evrica-afterschool.cabanova.ro