Colegii din PNL, alături de Cătălin Flutur, la trecerea în neființă a tatălui acestuia. „A fost un tată și un bunic exemplar”

doliuMembrii organizației botoșănene a Partidului Național Liberal (PNL) sunt alături de președintele organizației județene a PNL Botoșani, primarul Cătălin Flutur, la trecerea în neființă a tatălui acestuia, Constantin Flutur.

„Colegii din Partidul Național Liberal Botoșani transmit primarului Cătălin Flutur, președintele Organizației Județene PNL Botoșani, sincere condoleanțe pentru trecerea în neființă a celui care i-a fost tată.  În aceste momente de grea suferință suntem alături de întreaga sa familie și aducem recunoștința și respectul nostru domnului Constantin Flutur care a fost un tată și un bunic exemplar. Dumnezeu să-l ierte și să-l odhinească în pace, iar familiei să-i dăruiască putere și liniște pentru a trece peste această mare suferință”, susțin, printr-un comunicat de presă, colegii liberali.

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, este în doliu după ce tatăl acestuia, Constantin Flutur, s-a stins din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un spital din Iaşi.

Tatăl lui Cătălin Flutur era internat la Spitalul Clinic Parhon din Iaşi, din cauza unei boli grave. El a căzut la pat în urmă cu peste trei luni, iar medicii nu l-au mai putut recupera.

like facebookTrupul neînsufleţit al lui Constantin Flutur va fi depus la Biserica Cuvioasa Parascheva, iar înmormântarea va avea loc marţi.
Constantin Flutur împlinise pe 6 septembrie vârsta de 82 de ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *