Comercianţii prezenţi la Festivalul Summer Fest şi-au expus produsele pentru vânzare, care mai de care mai apetisante.
Față de anii anteriori, mâncarea expusă spre vânzare este mult mai diversificată, iar unii bucătari gătesc la fața locului gulaș, tochitură sau fasole cu afumătură.
O porție de 450 de grame de fasole cu afumătură se vinde cu 10 lei, gulaș unguresc-13 lei porția, tochitură ardelenească cu mămăligă-12 lei porția, pastramă de oaie la ceaun-8 lei porția. De asemenea, o porție de ciuperci sote se vinde cu 5 lei.
Preţurile la popularii mici sunt de 3 lei bucata, frigărui de piept de pui sau porc, 7 lei/100 gr, ceafă la grătar sau piept de pui, 7 lei/100 gr, costiță porc 6 lei 100 gr, cârnăciori proaspeți 6 lei/100 gr., scăriță afumată-7 lei /100 grame, ciolan afumat 7 lei /100 grame, pulpe de pui și aripioare de pui-6 lei/ 100 gr., cartofi prăjiți 4 lei/100 gr., hamsii 5 lei/100 gr, cartofi țărănești-5 lei/100 gr., murături-4 lei/100 gr, ardei copți-5 lei/100 gr., salate 4 lei-100 gr, bere draft-4 lei și bere doză-5 lei. Un suc costă 5 lei, iar o apă 4 lei.
Preturi mai mari ca la mall. Nu e prost cine cere…
Mâncaruri cât mai apetisante………. din produsele expirate de le supermarketuri!