Ultimul meci din campionat: Cetate Suceava- FC Botosani

FC Botosani intilneste, simbata, de la ora 11.00, la Suceava, pe Cetate, intr-un meci contind pentru ultima etapa, a 34-a a seriei I din Liga a doua.

"Ca să fim siguri de locul cinci, trebuie să ciştigăm la Suceava. Există şi varianta ca in cazul unui rezultat de egalitate să terminăm pe cinci, insă noi vrem să ciştigăm acest derby. Va fi greu pentru că şi Suceava s-a salvat de la retrogradare şi vor dori să ciştige acest meci pe care il dispută in faţa propriilor suporteri.
Pot sa spun ca aş vrea să jucam atat de bine incat sucevenii să ne aplaude la sfirşit, după joc. Am fost la meciul ciştigat de FC Botoşani la Suceava cu 4-2, cind echipa a părăsit terenul in aplauzele suporterilor suceveni"
, a declarat Cristi Popovici

"onducerea clubului din Botoşani pune la dispoziţie 3 autocare şi 2 microbuze pentru transportul suporterilor la Suceava pentru ultima partidă din acest campionat, Cetatea Suceava – FC Botoşani. Suporterii ce vor să susţină echipa sunt aşteptaţi in faţa Stadionului Municipal in jurul orei 8:30. Plecarea din faţa Stadionului se va face la ora 9:00.