Spectacole de teatru pentru copii de la sate, de 1 Iunie

Ziua Internaţională a Copilului a fost sarbatorita la Teatrul pentru copii si tineret "Vasilache" prin mai multe reprezentatii pentru copii din mediul rural. Actorii au fost impărţiţi in două trupe: la sediu au jucat pentru copiii din Ştefăneşti, Dracşani şi Buzeni spectacolul "Povestiri de buzunar", iar in deplasare au fost la Gorbăneşti şi Mihălăşeni cu spectacolul "Clovnul".

La sfirşitul spectacolului de la sediu, "Domnul Poveste" interpretat de actorul Valentin Ligi şi ajutoarele lui actriţele Anca Ştefan, Ibica Leonte şi Mihaela Nistorică le-au cintat copiilor "Mulţi ani trăiască" şi i-au servit cu prăjituri şi sucuri oferite de sponsori binevoitori- "Cofetăria Mami".

"Lăudabilă este din nou şi invitaţia primarului de la Mihălăşeni, Buraga Loredan, care a insistat ca după ce vom juca spectacolul "Clovnul" la Gorbăneşti să venim şi la copiii din satul lui. Am mai fost şi de Crăciun aici şi nu l-am putut refuza. Regret că nu am mai putut ajunge şi la copiii din Hăneşti deşi primarul de acolo şi-a dorit foarte mult dar am promis ca vom merge cu prima ocazie", a afirmat directorul adjunct al teatrului, Mihaela Nistorica