S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident

etilotestUn bărbat, de 38 de ani, s-a urcat beat la volan şi a provocat, joi, un accident. Evenimentul rutier s-a produs în comuna Mihăileni când I.S aflat la volanul unui VW Golf s-a izbit într-un autoturims condus de o şoferiţă, M.A, din comuna Mihai Eminescu.

like facebook În urma impactului au fost avariate ambele maşini, însă femeia a sunat la poliţie deoarece a suspectat că celălalt şofer se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, şoferul fiind condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea probelor biologice.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obigativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană cara, la momentul prelevării monstrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al IPJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *