BCR Asigurari s-a mutat, de vineri, in noul sediu de pe Bulevardul Mihai Eminescu

Sucursala judeteana a companiei BCR Asigurari functioneaza, incepind de vineri, intr-un nou sediu, aflat pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 5. Clientii vor putea putea beneficia, aici, de toata gama de asigurari, incepind de la cele pentru autovehicule pina la asigurari de viata sau de locuinte. Potrivit Nicoletei Sandu, director administrare retea BCRAsigurari, deschiderea noului sediu face parte dintr-un proces de modernizare a companiei, care isi propune astfel sa devina mai vizibila in comunitate si sa isi majoreze cota de piata si increderea clientilor sai.

BCR asigurari detine un portofoliu vast de serviciii, pornind de la asigurarea auto
obligatorie si asigurarea de tip CASCO pina la asigurarea de bunuri, de locuinte, de sanatate si de credite. Noul sediu, situat la intersectia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Colonel Tomoroveanu, a fost inagurat in prezenta prefectului Gheorghe Sorescu, a subprefectului David Salgau, a presedintelui Tribunalului, Vladimir Tepoi si a sefului Politiei Rutiere, comisarul sef Dumitru Zmau.
BCR Asigurari, care a fost infiintata in 2003, a functionat pina acum in totalitate in sediul BCR. De acum incolo, la sediul din Piata Revolutiei va functiona doar o agentie a BCR Asigurari.