Vasile Seicaru concerteaza simbata seara la Botosani

In data de 13 decembrie 2008, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani, orele 19:00, renumitul autor si interpret de muzica folk Vasile Seicaru va sustine un recital de cantece de iarna si Craciun, recital inscris in programului turneului sau din aceasta luna, in Moldova si in tara.

Personalitate reprezentativa a muzicii folk romanesti, Vasile Seicaru revine la Botosani dupa o perioada de cativa ani, ultima prezenta a folkistului la Botosani fiind inregistrata in anul 2005.

Autor si interpret al unor piese celebre (Aruncarea in valuri, La Adio, Antiprimavara, Imposibila nunta, Dragostea-I destin stravechi, Din prea mult sau prea putin, Viata-I viata, banu-i ban, Citeste numai la final, etc), artistul poseda si un repertoriu specific traditionalei perioade a Sarbatorilor Craciunului (Randuri pentru Mos Craciun, Noapte fara anotimp, Ninsorile din gari etc).

De aceasta data, la Botosani, Vasile Seicaru va sustine un select recital incadrat in atmosfera traditionala a Craciunului. In afara pieselor traditionale de iarna si Craciun si a catorva din cantecele sale consacrate, Vale isi va surprinde publicul cu piese noi, piese ce fac parte din noul sau album, intitulat "Un inger pereche", album ce va fi lansat la inceputul lunii februarie 2009