Un nou spectacol pregatit de copiii de la „Vis de artist”

La sfarsitul lunii noiembrie, pe scena Teatrului "Mihai Eminescu" din Botosani, va avea loc spectacolul "Bucuriile toamnei" cu grupul "Vis de Artist". Organizat de Asociatia culturala "Vis de Artist" si Casa Armatei Botosani, spectacolul realizat in viziunea artistica a Catalinei Constantinovici prezinta prin muzica, dans, costume, povestea unui sfarsit de toamna in talmacirea frunzelor si a vantului care, pe un covor multicolor, invita copiii la o sarbatoare a frumosului intr-o lume de vis!
Anotimpul culorilor, bucuria de a fi copil, frumusetile toamnei care ne imbie sa ne bucuram ca putem canta, visa, iubi, zambi… si invitatia de a fi, cu totii, pentru o clipa, copii, acestea sunt cateva dintre aspectele prezentate in acest spectacol.
Membrii grupului "Vis de Artist", Adelina Viciriuc, Alexandra si Andreea Grigoroscuta, Amalia Rotariu, Andreea Prepelita, Bianca si Dayana Iacob, Ioana Frasinescu, Ioana Mititelu, Marena Funduianu, Mariuca Nicolau, Ruxandra Baciu si Simona Necsanu, ii vor avea alaturi de ei pe copiii din clasa a IV-a E de la Scoala 11, componentii grupului "Carmen Juventutis" de la Scoala 10, trupele "Classik" si "Fantazy" de la Scoala Populara de Arte si trupa "Alternativ", coordonati de Corina Palade, Marena Funduianu, Constantin Dicu si, respectiv, Florin Ciobanu. Spectacolul prezentat de Oana Osolinschi va avea loc marti, 25 noiembrie a.c., in Sala Mare a Teatrului "Mihai Eminescu", accesul in sala fiind liber.

baner_net_liviu.jpg

buhaianu_jpg2.jpg

banner_grigoras_rvg.jpg