Atleţii Clubului Sportiv au revenit cu victorii după doi ani

După o pauză de doi ani, secţia de atletism a Clubului Sportiv (CS) Botoşani are din nou sportivi medaliaţi la marile competiţii găzduite de ţara noastră. Atleţii Marius Honceriu şi Claudia Brumă, pregătiţi de Mia Roată, sunt primii sportivi ai secţiei de atletism a CS Botoşani care au reuşit să obţină medalii in cadrul unei intreceri, după Simona Fodor.

"De la Fodor noi nu am mai avut sportivi medaliaţi la atletism. Aceşti doi sportivi sunt de mare viitor, sunt talentaţi, au calităţi şi nu-mi doresc decit ca acesta să fie inceputul. Sunt convins că ei vor mai obţine medalii şi in cadrul unor intreceri mai importante", a declarat Mihai Dreţcanu, directorul adjunct al CS Botoşani.

Performanţa celor doi sportivi a fost obţinută in cadrul intrecerii "Grand Prix- Cristina Casandra" de la Suceava, intrecere dotată cu premii in bani şi materiale sportive. Marius Honceriu s-a impus in proba de 3.000 de metri destinată juniorilor III, in timp ce Claudia Brumă a terminat a doua cursa de 1.200 de metri destinată categoriei copile I.