Fiul directorului economic al Consiliului Judetean, implicat intr-un nou scandal

Robert Bordas, fiul directorului economic de la Consiliul Judetean, Maria Bordas,
este acuzat ca ar fi incasat peste 100.000 de lei de la Primaria Vaculesti pentru termopanarea unei scoli, fara insa a presta si serviciile in cauza, informeaza postul de televiziune Tele M.
Contractul ar fi fost incheiat intre firma Delta Gas Instal SRL, al carui administrator este Robert Bordas si fostul primar al comunei, Corneliu Tuduruta.
Totul a iesit la iveala dupa un control al Curtii de Conturi la Primaria Vaculesti.
Contractul pentru termopanarea scoliii din Vaculesti ar fi fost incheiat in anul 2007. Banii au fost de mult virati in contul societatii care ar fi trebuit sa execute lucrarile. "In 2007, fostul primar a contractat o lucrare penhtru schimbarea stolariei la scoala Vaculesti corpul B, o lucrare in valoare de 1 miliard, un miliard si o 100 de milioane, care nu a mai fost efectuata", declara Iulian Vlas, primarul comunei Vaculesti. Primarul are de gand sa recupereze banii comunitatii cu orice pret. "Acuma nu ne ramane decat sa incercam sa recuperam banii care au fost platiti pe acele termopane si pentru asta trebuie sa actioneam in instanta", a mai spus Vlas. Familia Bordas a mai fost implicata acum trei luni intr-un scandal in urma caruia directorul directiei economice al Consiliului Judetean s-a ales cu un dosar penal. Maria Bordas ar fi intervenit pe langa directorul Sanatoriului Guranda pentru a imprumuta 30 de saltele de pat care au fost folosite la firma fiului acesteia si nu le-a mai inapoiat.