O femeie din Flaminzi, strivita de o bucata de macara

O dimineaţă obişnuită de duminică s-a transformat intr-o adevărată dramă pentru membrii unei familii din Flăminzi, după ce una din rudele lor a fost dusă in stare gravă la Iaşi. Elena C. de 58 de ani mergea la piaţă, cind a fost lovită de o bucată de metal desprinsă dintr-o macara. Martorii la incident, care au sunat la 112 pentru a cere ajutor, susţin că femeia a rămas inconştientă pină la sosirea echipajului Ambulanţei. Acuzind dureri puternice la cap şi la spate, Elena C. a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Judeţean, unde a fost preluată imediat de medici. "Pur şi simplu mergeam pe stradă şi deodată s-a auzit un zgomot puternic. Pină să-mi dau seama am simţit o lovitură puternică la cap şi am căzut la pămint. Puteam să rămin acolo", a povestit la Botoşani femeia aflată incă stare de şoc in urma loviturii.

După ce a fost consultată de specialiştii botoşăneni, Elena C. a fost trimisă la Clinica de Neurochirurgie Iaşi. Starea ei s-a agravat in drum spre Iaşi, la un moment dat femeia pierzindu-şi cunoştinţa. "Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu o fractură cu infundare a osului frontal, precum şi o fractură la nivelul tibiei drepte. A fost stabilizată şi ulterior direcţionată către Iaşi", a precizat un asistent din cadrul UPU.

La locul accidentului a ajuns ieri o echipă operativă a Poliţiei, care a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cine se face vinovat pentru producerea accidentului. Aceştia urmau să stabilească cui aparţinea utilajul şi dacă fusese poziţionat corect. Primele declaraţii luate de la martori arată că bucata de metal s-a desprins din cauza vintului puternic.