Biroul directorului de la Nova Apaserv, mutat în restaurant

Birouri Nova Apaserv amenajate la Tratoria (4)Directorul societăţii comerciale Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, îşi va muta biroul într-un restaurant. Şeful furnizorului de apă va beneficia de o mare parte din sala restaurantului La Strada, care a funcţionat, până de curând, în complexul comercial Tratoria.

Biroul are o dimensiune de aproape 20 de metri pătraţi, la care se adaugă terasa. O parte din restaurant va fi secretariatul, iar bucătăria va fi sală de şedinţe.

Nova Apaserv îşi mută, începând cu 1 octombrie birourile de pe Octav Onicescu la parterul şi etajul I al complexului Tratoria.

Spaţiul a fost recompartimentat pe banii proprietarului spaţiu, la parter fiind amenajate serviciile care au relaţii cu publicul, iar la etajul I societăţii şi compertimenmtul de achiziţii publice.

like facebookPentru întreg spaţiul, Nova Apaserv va plăti o chirie lunară de 5.900 de euro.

 

3 thoughts on “Biroul directorului de la Nova Apaserv, mutat în restaurant

  1. De ce nu se muta birourile de la Nova Apaserv in centrul vechi unde chiriile sun foarte mici iar banii ar ajunge la Consiliul Local?

  2. Pentru ca in centrul vechi nu exista un spatiu suficient de mare – 1500 mp si pentru ca nu exista nici parcare – vreo 30 de locuri asa cum au aici.

  3. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Ionel, mananci…. ce vrei tu, centrul vechi are o parcare in fata magazin Botosani cat pentru 100 de masini, iar spatii mari gasesti daca vrei, ca nu-i trebuie birou de 500 mp unui singur om. SIFONATI BANI, dl. patron Tratoria cat cotizeaza din banii de chirie si cui? Poate dl Carlan si-a marit conturile personale cu ocazia asta? Presupunem ca da, se vede cu ochiul liber!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *